Home

CONNECTED ELEPHANT

Waarom altijd de vraag: Wie ben ik?

 

Alles begint met de vraag: wie ben ik? Of je nu in een liefdesrelatie stapt, je zoekt naar een creatieve richting, je op zoekt bent naar een nieuwe baan… Aan het begin van de keten van je activiteiten staat altijd de vraag: wie ben ik?

Wat is mijn passie? Waar krijg ik energie van? Waarvoor wil ik mijn bed uitkomen? Wat vind ik echt leuk om te doen? Als ik allerlei dingen moet doen, wat doe ik dan altijd het eerst? Dàt is mijn passie, dat is een belangrijk deel van mijn identiteit.

 

De passie van Connected Elephant is deze zoektocht met jou te ondernemen. Te analyseren, dingen open te leggen die voor jou nog duister waren, of die zo vanzelfsprekend zijn dat je ze over het hoofd zag.

Het is deze basis waar iedereen altijd mee begint. Connected Elephant begeleidt je individueel of in groepen in de ontdekkingstocht naar jezelf.

 

  • Je wilt een nieuwe professionele koers uitzetten?
  • Je wilt als jeugdwerker aan de slag gaan met een groep jongeren maar je weet niet wat of hoe?
  • Je wilt ondergaan hoe je je kwetsbaarder kunt opstellen en welk effect dat kan hebben op anderen?

 

Connected Elephant graaft dieper en werkt altijd naar de bron. Dat kan ontwrichtend werken, maar na afloop is de bevrediging van nieuwe inzichten in je zelf enorm verrijkend.

 

Neem contact op met Connected elepant voor meer informatie.

 

 

 
 
 

Connected elephant - 2014 - © All Rights Reserved